Producten voor zeesponzen te koop (6)

Dode Zeezoutkorrels 2.0-4.0 - Dode Zeezoutkorrels 2.0-4.0 Kopen? | Groothandel | VehGroshop

Dode Zeezoutkorrels 2.0-4.0 - Dode Zeezoutkorrels 2.0-4.0 Kopen? | Groothandel | VehGroshop

Beschrijving: Het Dode Zeezout is van de allerbeste kwaliteit en 100% puur natuur. Zonder kunstmatige toevoegingen en met een vochtgehalte van maximaal 2%. De geologische en klimatologische omstandigheden zijn bij dit zout vrijwel uniek. De Dode Zee ligt in een kom ongeveer 400 meter onder zeeniveau. Er heersen temperaturen van 40°C, er valt nauwelijks neerslag en de lucht is helder en absoluut vrij van verontreinigingen. Aanbevelingen voor gebruik: Dode Zeezout is geschikt voor veelzijdig gebruik in de keuken. Bijzonderheid: 100% puur natuur, handmatig opnieuw gereinigd! Smaak: Zeer intense smaak Gerechten: Geschikt voor alle vis-, vlees- en groentegerechten. Overigens: Dode Zeezout kan ook uitstekend als badzout worden gebruikt! Wij wensen u een heerlijke ontspanning!
Natuurlijke Spons Medium, EAN 4009463401405 - Sets & Cadeau-ideeën

Natuurlijke Spons Medium, EAN 4009463401405 - Sets & Cadeau-ideeën

Natuurlijke spons Grootte: medium (ca. 14cm) Natuurlijke sponzen groeien in de zee en werden al in de oudheid gebruikt om te baden. Elke spons is uniek, net als wij mensen. Bij de medium-sponzen gaat het om ofwel paarden-sponzen uit de Middellandse Zee ofwel wol-sponzen uit Florida. Sponzen zijn een puur, zeer duurzaam natuurproduct en 100% biologisch afbreekbaar. Het bedrijf Croll & Denecke, opgericht in 1897 door Gustav Croll en Theodor Denecke, is gespecialiseerd in de verfijning van ruwe natuurlijke sponzen uit de Middellandse Zee en de Cariben. Met hanzeatische duurzaamheid en meer dan honderd jaar aan kennis en ervaring heeft het middelgrote bedrijf uit Bremen zich ontwikkeld tot de toonaangevende aanbieder in Europa op het gebied van natuurlijke sponzen. Vandaag de dag wordt het familiebedrijf in de 3e en 4e generatie geleid door Peter en Nina Hankiewicz. Duurzaamheid en een zorgvuldige omgang met de grondstoffen uit de zee door middel van traditionele recepten zijn fundamentele onderdelen van de...
Keltisch Zeezout Grof Guérande Zout Droog 2–4mm

Keltisch Zeezout Grof Guérande Zout Droog 2–4mm

Herkomst Keltisch Zeezout: Keltisch zeezout wordt gewonnen in Frankrijk, in Bretagne. Het zout is zeer rijk aan mineralen en magnesium. Het zout heeft grote grijze kristallen. De lichtgrijze kleur ontstaat door de absorptie van mineralen uit de klei van de zoutvelden. Productieproces Keltisch Zeezout. Na de winning wordt het zout gedroogd, maar niet volledig. Het zout behoudt ongeveer 5% vocht, wat bijdraagt aan zijn karakter. Gezondheidsvoordelen Product en toepassingen: Keltisch zeezout bevat een zeer belangrijke mineraal, magnesium (omdat het niet gewassen wordt), dat de bloeddruk laag houdt. Het stimuleert de productie van maagsap. Maagsap is essentieel voor een goede spijsvertering. Keltisch zeezout helpt u om vitamines beter op te nemen. Zorg ervoor dat u dagelijks voldoende gezonde vetten eet.
Knoflook Granulaat 1-2 mm BIO - Knoflook Granulaat 1-2 mm BIO

Knoflook Granulaat 1-2 mm BIO - Knoflook Granulaat 1-2 mm BIO

"Wellicht al net zo oud als de piramides Knoflook (Allium sativum) is een knolgewas uit de narcisfamilie en familie van de ui, prei en bieslook. De oudste vermeldingen van het gebruik van knoflook dateren van 1500 vC, uit Egypte. Gezonde eigenschappen van Knoflook Knoflook heeft een bewezen cholesterol- en bloeddrukverlagende werking. Ook werkt het bacteriëndodend vanwege de aanwezigheid van allicine in knoflook. Er worden nog meer andere werkingen toegeschreven aan knoflook, maar daarvoor ontbreekt afdoende bewijs. Knoflook is rijk aan vitamine B6, vitamine C en de mineralen Mangaan en Fosfor. Het gebruik van knoflook Knoflook is een populair kruid in de mediterrane en Midden-Europese landen en wordt zowel vers als in poedervorm (gedroogd en gemalen) toegepast. Knoflook granulaat is prima te gebruiken in salades. Ook kun je het toevoegen aan de olie in de pan wanneer je vlees, vis, wild of gevogelte braad/bakt. Knoflook is een kruid met een d…"
Keltisch Zeezout Fijn Droog 0-1 mm - Keltisch Zeezout Fijn 0-1 mm Kopen? | Groothandel | VehGroshop

Keltisch Zeezout Fijn Droog 0-1 mm - Keltisch Zeezout Fijn 0-1 mm Kopen? | Groothandel | VehGroshop

Herkomst: Keltisch zeezout wordt ook wel "Sel de Guarande" genoemd en komt uit Frankrijk. Het beroemde zeezout van Guerande wordt al meer dan 2000 jaar volgens oude traditie geoogst door de zoutboeren in Bretagne, Frankrijk. Dit zout is natriumarm. De zoutvelden bestaan uit grijs-blauwe klei. Deze klei geeft belangrijke mineralen en sporenelementen af aan de zoutkristallen en geeft het Atlantische zeezout zijn unieke grijze kleur en onmiskenbare smaak. Smaak en gebruik: Het keltische zeezout met zijn krachtige zoutsmaak is geschikt voor veel gerechten. Vanwege de hoge restvochtigheid is het niet geschikt voor gebruik in een zoutmolen. Het is een uitstekende vervanger voor gewoon tafelzout.
Mediterrane Zeezoutkorrels 1.6-4 mm - Mediterrane Zeezoutkorrels 1.6-4 Mm Kopen? | Groothandel | VehGroshop

Mediterrane Zeezoutkorrels 1.6-4 mm - Mediterrane Zeezoutkorrels 1.6-4 Mm Kopen? | Groothandel | VehGroshop

Herkomst en winning: Dit pure, natuurlijke zeezout wordt gewonnen aan de kusten van de Middellandse Zee. De zoutpannen bevinden zich in grote natuurparken of beschermde gebieden, ver weg van industrie en grote steden. Het zeewater wordt via eeuwenoude kanalen naar de zoutvelden geleid. Wind en zon laten de zoutconcentratie geleidelijk toenemen. Het zout begint te kristalliseren en zakt naar de bodem van de zoutpan. Vervolgens wordt het zout met speciale gereedschappen geoogst. Na de winning wordt het zout gedroogd en gezeefd in verschillende korrelgroottes. Het mediterrane zeezout is een puur natuurproduct, vrij van chemicaliën en additieven. Tot op de dag van vandaag gebeurt de zoutwinning volgens oude traditie in de zoutpannen van de Middellandse Zee. De winninggebieden zijn toevluchtsoorden voor dieren en vormen een belangrijke leefomgeving voor veel bedreigde vogel- en plantensoorten.